lunes, 26 de mayo de 2008

Namaste!

Quins nervis...per fi! Després de tants dies fent el compte enrera ja ha arribat el moment. Delhi, Agra, Ladakh, Rishikesh, Shimla, Dharamsala...caos, mals de panxa, falta d'aire (quan el Roger i el Pere em facin seguir el seu ritme per les muntanyes del Tibet Indi) i molts sentiments barrejats. Suposo que amb això i molt més serà amb el què m'aniré trobant a la Índia.

En aquests moments el meu cap està a 1000, preparant-ho tot, deixant totes les coses de la feina a punt, decidint què deixo i què m'emporto...i el cor està encès, il.luminat, amb moltes ganes d'arribar i viure noves expeiències, i aprendre molt d'una cultura tant diferent a la nostra.

Us trobaré una micona a faltar, però just per la Revetlla tornaré a estar aquí. La Festa Major no es pot perdre!!

A la foto, Shiva, el déu destructor.

8 comentarios:

Anónimo dijo...

Que tinguis un bon viatge i una bona estada!

Els pradencs estarem aqui quan tornis perquè ens expliquis les teves vivències i experiències. (de tota manera, per poc que puguis, suposo que algun dia actualitzaras des de la distància, no?) xD

MOLTA SORT I SALUT!

Anónimo dijo...

Vall!!!
Moltes gràcies, segur que tindré un munt d'anècdotes a explicar.
Intentaré actualitzar, però m'han dit que és tota una odisea amb ordindors que els hi falten la meitat de tecles...

Anónimo dijo...

IEP!!!!

Bon viatge!!!!!!!!!!

Penso igual que el que ha escrit abans que jo, podries fer-nos com un 'diari de viatge' i anar explicant les teves vivències! Així, mentre estiguis lluny, et sentirem a prop...

apa, una abraçada!

Isaac


PD: jo faig col·lecció de postals... jajaj si tens un momentet i n'envies... doncs... ja saps...

Anónimo dijo...

Isaac...

I tan que t'enviaré una postal!
Potser arribo jo abans que ella però suposo que et farà gràcia igualment!!

Un petó!

Perusa dijo...

Ester, vagi molt bé el vitge i carreguet de piles per la festa major.

Petonts

Anónimo dijo...

Ester,
Nomès dir-te que obris molt els ulls i que et deixis seduir. Olora, toca, parla, mira, tasta,...fes tot el què puguis per emportar-te un tros de l'India al teu cor. M'han dit que és molt fàcil.
Un petonet i bon viatge.

Maria Faura

Anónimo dijo...

Noies...!

Natàlia, no sé si vindré carregada o m'haureu de carregar aquí...

Maria, seguiré els teus consells, gràcies maca!!

Domènec Pérez dijo...

Osona, juny de 2008


Company/-a blocaire,


Com potser ja saps, des de fa uns mesos un grup de blocaires d´aquesta comarca estem impulsant l´osonosfera.cat, un portal virtual que aglutinarà tota la comunitat blocaire d´osona. El portal serà un agregador de blocs personals i col•lectius de diferents tipologies i temàtiques per tal de projectar amb més força aquesta rica comunitat blocaire a la catosfera. L´eina, a més de ser col•lectiva, serà una bona manera de compartir continguts entre tots els agregats. Hem elaborat una llista de blocs (que caldrà anar ampliant a mesura que n´apareixin de nous) en la qual el teu bloc hi apareix. Per tant, i sempre que no ens manifestis el contrari, el teu bloc serà agregat al portal. Si pel contrari, no vols sortir-hi, envia´ns un email a blocairesosona@gmail.com i no t´hi agregarem.

També et volem convidar a la 1ª Trobada Blocaire d´Osona que celebrarem el proper divendres 13 de juny de 2008, a les 20 hores, a la Sala Polivalent de l´Ajuntament de Tavèrnoles. La trobada consistirà en una taula rodona amb debat posterior, moderada per Enric Xicoy (periodista, professor de la Universitat Ramon Llull i col•laborador del canal de noticies 3/24 de TVC), amb tertulians i blocaires de luxe:

-Vicenç Partal (blocaire i director de Vilaweb)
-Saül Gordillo (blocaire i director de l´ACN)
-Carles Puigdemont (blocaire i cap de llista de CIU a l´Ajuntament de Girona)

Després de l´acte, hi haurà un sopar-tertúlia al restaurant El Roquet (piscines) de Tavèrnoles en el que també esperem comptar amb la teva presència (envia email per confirmar sopar a blocairesosona@gmail.com fins el dia 9 de juny). El preu del sopar és de 18 €.

Esperant poder-nos saludar personalment i conèixer de primera mà les aportacions i experiències de tots els blocaires, rep per endavant una afectuosa salutació virtual.


Atentament,



Grup promotor osonosfera.cat