lunes, 14 de abril de 2008

Indis catalans (1)


Aquí els tenim!
El Pere, tortosí, cuiner de professió i amant dels esports d'alt risc. No para mai. Tan aviat és a Mallorca, com a Sabadell, a Tortosa, a Huesca...Li agrada l'aventura i com més millor.
El Roger, sabadellenc-alpensí, biòleg, i és la persona que explica més anècdotes per minut. Tranquil, relaxat. Li agrada assaborir bé les coses.
A simple vista no s'assemblen en res, dues personalitats totalment diferents; però tenen en comú 2 coses: una amistat de fa molts anys i la ÍNDIA: "El seu viatge".
Van marxar fa cosa d'un mes i ja han passat per Bombay, han celebrat l'entrada de la primavera al "Holly Festival", s'han banyat i cremat a les platges de Goa, han visitat la fundació Vicenç Ferrer, han recorregut els backwaters de Kerala i si no m'equivoco ara estàn a Bangalore, avió fins a Calcuta i ruta fins a Katmandú (Nepal) on faràn un trekking per la zona de l'Annapurna. Ja veieu que de moment no s'avorreixen pas!!
Hi ha qui diu que a la Índia se l'estima o se la odia. Jo diria que ells van començar odiant-la una miqueta, i que poc a poc la comencen a estimar.
Molta sort viatgers!!
(la foto no sé on és ni què hi fan amb aquest noiet, a veure si ens ho expliquen)

3 comentarios:

Anónimo dijo...

ens ho explicaran?

Anónimo dijo...

Espero que si...però de moment fins d'aquí un parell de setmanes ho veig xungo perquè estàn de treking per l'Annapurna i estàn incomunicats!!!

Anónimo dijo...

La resposta arriba tard, però val més tard que mai. Aquest noi era un verduler del carrer que com tothom en aquest país ens intentava engatussar alguna cosa per unes quantes rupies!